Monday, June 05, 2006

"Chicken Project"

Pai ar putea fi clasata ca un fel de mancare sofisticata, plina de calorii, si buna de consumat inainte de-a face sex, insa nu o vom cataloga chiar in acest hal. Putem face surprize placute cu ea, si nici nu ramanem cu foamea la glanda.
Ingrediente:
-3 oua
-kashkavall 1/4 kg
-1/2 kg piept de pui dezosat
-cca 200 g smantana

*pt. procesul de preparare se va folosi un vas din stikla termorezistenta(Jena)

La preparare nimik mai ushor! Se iau cele trei oua, se bat, iar dupa omogenizare se adauga smantana, si jumatatea kashkavalului(razuit).
Fundul vasului de stikla se va presara la fel cu kashkaval razuit, apoi cu un strat din mixtura de mai inainte. Se vor asheza pe el feliile subtziri de piept de pui dezosat. Este momentul sa presaram cu sare, boia shi piper, apoi sa dam cu un strat de mixtura de aia'...
Strat dupa strat, asha frumos, intre cu boiaua, piperul si sarea, pana folosim toata carnea, kashkavalul, si mixtura...deasupra la tot se poate presara la fel, +ceva patrunjel, sau verdetzuri uscate...
Se pune capacul vasului, si se baga intr-un cuptor preincalzit. Se lasa cca. jumatate de ora, dar cel mai bun indiciu ca mankarea ne este ok, va fi culoarea maro la marginile ei.

**Se poate servi cu garnituri de mazare, kartoff-piure, iar bautura recomandata este un vin alb demisec.

Njoy!